Lennon hälsar

Hej!
Det går så bra så – han äter och växer och verkar trivas. Vi har döpt om honom till Lucifer, mest för hans svarta färg, men han börjar också göra skäl för namnet… Han har en väldig förkärlek för blomkrukor, tyvärr, vilket orsakar en del olyckor. Jag skickar med en bild där den skyldige ligger högst upp och tronar, medan hans snälla “syster” sitter nedanför och undrar var husfriden tog vägen. Vi hade honom ute med koppel för första gången i söndags och han blev livrädd för vinden, så det dröjer nog innan han vill följa med ut igen. Det där är en av deras favoritplatser i huset p g a fågelmataren vi hängt utanför fönstret (till vänster).

Jodå, det här är definitivt en katt av den busigare sorten (till allas förtjusning). Ett annat bus han har för sig är att öppna badrumsskåpet för att kunna nalla våra tandpetare i plast. Av någon anledning har han det som en av sina favoritleksaker…

Ja just det, en egenhet till har han. Han apporterar. Vi har en liten tuss som han gillar att springa efter när vi ser på TV. Om och om och om och om igen.

Lucifer (Lennon)
Lucifer (Lennon)

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21