Sören hälsar

Första två dagarna spenderade han bakom vår tvättmaskin men vi fick gärna lägga oss ner å klappa, han spann som bara den å ville bli klappad på magen. Han varken morrade eller fräste åt oss när vi stack in våra händer.

Nu har han fått flyttat upp en våning (sutteränghus) där vi människor oftast är.

Det har bara hänt en liten kiss olycka… (Smällar man får ta…). Men annars har toa besöken gått riktigt bra, Luule Käss (kaninen som oxå är bättre begagnad precis som Sören) egna toalåda är nästan bästa lådan att uträtta behoven på!

Dagtid tillbringar han under våran säng men på eftermiddagen/kvällen lockar vi fram honom till soffan (vägen dit är lite läskig) men väl framme så är han så gosig som bara den. Ligger både uppe på alla kuddar och i bland försvinner ner under kuddarna. Han spinner hela tiden och är hur gosig son helst!

Luule Käss och Sören går jätte bra ihop (än så länge!!)

Luule Käss och Sören
Luule Käss och Sören

 

Men den där gammal pensionärs katten Fluffsan fräser/morrar när hon är nära Sören men han verkar inte bry sig. Han lägger sig ner å spinner när hon låter, sist låg han ungefär 40-50 cm ifrån Fluffsan. Så det ska nog fungera!

Fluffsan, husse och Sören
Fluffsan, husse och Sören

 

 

Dom tre senaste nätterna har han sovit i sängen med oss men han har så mycke för sig å vi försöker lossas sova, han hoppar upp och ner flera gånger å han har ju inte kommit på att man kan ju hoppa upp lite försiktigt på kanten utan han tar ett stort hopp å landar mitt på sängen där man ligger (jätte skönt…). Men när man vaknar så är han med en liten stund sen springer han in under sängen.

Men det ska väl lösa sig så småningom! Vi har inge bråttom det får ta den tid det tar.

Jag ska även försöka skicka med några bilder oxå (men jag har aldrig skickat med det så här över  mobilen, får se om jag kan få till

Än så går det över förväntan! Så vi vill tacka för “tipset” om Sören när vi var på katthemmet 🙂

Sören
Sören

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21