Spiffen hälsar

Hej Cecilia och alla katter på katthemmet,

Spiffen har nu bott hos oss en månad det har gått jättebra. I början var han lite försiktig och gömde sig på lite olika ställen. Vi lyckades locka fram honom med mat och leksaken som han fick med sig. Andra dagen var han borta vi letade överallt men hittade honom inte förrän till kvällen. Då hade han gömt sig eldstaden bakom kaminen. Vi lyckades locka fram honom med mat och leksaken.  Vi satte för mellanrummet som han krypit in i. Men han överlistade oss och hoppade in där igen dagen efter. Vi fick ut honom lite snabbare denna gång då vi visste var vi skulle leta. Nu mera ligger han i vårt sovrum i en fåtölj eller i soffan i vardagsrummet tycker även om att ligga på golvet. Han är lite trött på förmiddagarna, men på eftermiddagarna och senare på kvällen är han lekfull och aktiv.

Han har inte gått ut ännu, har inte visat några tecken på att vilja gå ut. I lördags öppnade jag ytterdörren han luktade på kylan och lyssnade på fåglarna som kvittrade och smög ut på farstubron men kom snabbt in igen. Vi gör ett nytt försök i helgen, får hoppas att det inte blir för mycket snö så han blir förskräckt av den.

Han har behövt haft denna invänjningstid . Det märks att han blir tryggare för varje dag. Om han vill något kommer han och hämtar oss jamar lite tyst och lyfter upp ena tassen. Vill gärna att man kliar honom på huvudet och runt hakan, nosen Han har god aptit och äter det mesta.  Det känns jättemysigt att han finns hos.

Hälsningar
Spiffen, husse och matte

Spiffen
Spiffen

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21