Till veterinären

Ronin blev hängig i fredags och ville sedan inte äta. Vi matade honom med mat och vatten. Han är så otroligt snäll! Han ville igentligen inte ha någon mat eller dryck, men han tog emot vår kärlek utan protester. Han piggade på sig igår och var uppe och knallade. Drack själv, vilket var jätte skönt, men sen vände det under småtimmarna.

Vi hängde på låset hos veterinären. De tog blodprov på honom, gav honom vätska och antibiotika. Han fick stanna över dagen hos veterinären och vi var och hämtade honom innan de stängde.

Lite oklart över vad som hänt, men hans socker var högt och även ett urinämne, men som tur var visade det sig att det var ett annat urinvärde och inte det som visar njursvikt. Värdet var säkerligen högt för att han var uttorkad och kroppen inte fått rensa ut slaggprodukterna ur kroppen som den ska.

Han ska få insulin och antibiotika och extra kärlek tills återbesöket på onsdag. De tror att han har lunginflammation och om han har diabetes återstår att se.  Vi vet ännu inte om försäkringen tar detta… Han mår mycket bättre nu och jag hoppas att han piggar på sig bra nu.

image
Ronin

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670