Två katter till England

På förmiddagen blev syskonparet Denny och Delilah hämtade av en djurtransportfirma, samt deras hund Jordan. Denny och Delilah blev adopterade på katthemmet i februari 2011 och kom till oss i september för att bo på pensionat.

Delilah och Denny

 

De ha bott hos oss i 90 dagar för att rabiesvaccineringen skulle börja gälla innan de kunde återförenas med sin familj i England.

Jan bär i väg med katterna

 
Idag ska de träffa veterinären och imorgon bär det av till flygplatsen.

Instuvade

 

Vi kommer att sakna alla tre.

Jordan

 

Klockan två hade jag en visning för en familj från Holland. De kunde väldigt lite svenska, så vi pratade engelska och så kom det holländska ord med och lite svenska. Det roliga var att jag faktiskt kunde förstå vissa ord på Holländska. De hade tagit en katt tidigare från ett katthem i Holland och den hade fått bo hos morföräldrarna när familjen flyttade till Sverige, för att det måste gå 90 dagar efter det att katten fått sin rabiesvaccination tills det att den får sitt pass och kan resa. När tiden gått ut så hade morföräldrarna fäst sig så vid katten att den fick bo kvar.

De fastnade för Ellie och hon fick följa med dem hem Saltsjöbaden. Ellie har bott här i 125 dagar. Om några år flyttar hon med till Holland.

Nu börjar vi bli internationella. Två katter till England, en till Frankrike och nu en som kommer till Holland så småningom.

Ellie

 

En barnfamilj från Tyresö var här på en visning och de blev förtjusta i Exa och tog henne med sig hem.

Exa har också bott hos oss i 125 dagar.

Exa

 

På torsdag blir det operation för Lotta. Vi saknar henne jätte mycket!

Max och Robin

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670