Två nya killar

Idag fick vi in två nya katter. Två killar på två respektive fyra år. De kommer från en barnfamilj där allergi funnits ett tag, men den hade nu gått från att vara hanterbar till att bli outhärdlig. Det var otroligt tufft för familjen att lämna ifrån sig dessa två älsklingar. Det var ett ledsamt avsked. Jag kan inte ens tänka mig tanken hur jag skulle må om jag var tvungen att ta ett sådant beslut om min flock.

Simon och Herman

 

Simon är en kille som är framåt och nyfiken. Gillar alla människor och hundar. Han är fyra år och grå tabby.

Simon

 

Herman är lite blygare. Han behöver titta och tänka lite innan han kommer fram. Han är social och gillar alla om han får ta det i sin egen takt. Herman är två år och svart smoke med vita tecken.

Simon

 

Sigge var här och hälsade på idag. Fd. Storm.

Sigge (Storm)

 

Zelma var väldigt nyfiken på Sigge. Hon kanske funderade på om det var syster Scarlett.

Nyfiken Zelma

 

Sigge hade ett vitt morrhår som han stolt visade upp 🙂

Sigge

 

Jan spacklade golvet i det blåa båset innan vi skulle avsluta dagen och passade på att även spackla båset bredvid även om dörren inte är omgjord. När Jan var klar visade jag ett större hål i golvet inne i åttans bås för honom. Jag ville att han skulle använda resterna till att fylla igen hålet innan han diskade verktygen och hinken. Tanken var att det skulle bli lättare när vi ska fixa det båset senare. När vi vände ryggen till så…

Små Zelmafotspår

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670