Norrtälje kattcenter | katthem | kattpensionat

Vad gör vi på kattcenter

Norrtälje Kattcenter består av flera delar under samma tak med ett gemensamt mål – Att hjälpa utsatta katter.

Norrtälje katthem är en ideell förening som inte får några bidrag av kommunen.

I första hand är det hemlösa katter vi hjälper, men det kan också vara katter som behöver ett nytt hem för att ägaren inte kan ha kvar katten av någon anledning, katter som kommer via veterinären för att de lämnats in för avlivning eller när det inte finns någon som kan ta hand om katten när husse/matte avlidit.

En katt i nöd hittas ute – katthemmet kontaktas – Katten fångas in och får komma till katthemmet – ID-märkning kollas – Katten får träffa veterinär – Om ingen ägare finns får katten bo på katthemmet – Katten rehabiliteras – Katten får ett nytt hem

Varje år räddar vi över 500 katter

Norrtälje kattcenter är ett katthem, men vi har också en butik, ett kattcafé, en kattklinik och ett pensionat för katter, samt att vi erbjuder beteenderådgivning.
Vi kämpar ständigt för att få ekonomin att gå ihop. Alla intäkter från verksamheten går till veterinärvård och omvårdnad av de katter som inte har något hem.

Stöd oss i vårt arbete att ge hemlösa katter veterinärvård, tak över huvudet, mat i magen och omsorg tills de får ett nytt för-alltid-hem.