Fel färg flera gånger

Färgen tog slut och Jan åkte för att köpa mer. När han kom tillbaka stod jag med penseln i högsta hugg för att måla, men när jag öppnade burken, så var det en väldigt ljus rosa färg i hinken. Inde den lila som jag skulle ha…

Jan åkte iväg igen eftersom jag behövde färgen. Det visade sig att de skrivit en siffra fel i receptet. Lätt fixat tänkte jag men när Jan kom tillbaka, så var det bara en annan rosa färg han hade med sig tillbaka… Jag tittade på receptet och det stod rätt denna gång… Hmm… Jag provmålade på en bit för att ta med och visa att det var helt fel.

I färgaffären uppstod en hel del huvudbry innan någon kom på att de blandat på fel bas som gjorde att det blev ljusare. De två felblandade hinkarna de fick vi.

Hyllor
Hyllor

 

Jag fick ett samtal om en upphittad kattunge i Stockholm och om jag kunde ta emot den. Ålder var okänd, men att den var liten. En av våra volontärer som bor i Solna skulle åka och hämta den, för att låta den sova över hos henne.

Det visade sig då att kattungen var mycket liten. 2,5-3 veckor och behövde nappflaska. Som tur var fanns det apotek öppet, som hade båda nappflaska och kattungemjölk.

En liten kille
En liten kille

 

Jag hade tagit fram en korv ur frysen, för att den skulle hinna tina upp innan jag och Zelma skulle träna, men tydligen har vi hemlösa katter i faggorna…

Rottie
Rottie

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670