Nisse (Gustav Adolf) hälsar

Hej Cecilia och resten av katthems-människorna!
Vi skulle visst lämna någon sorts rapport en månad efter att jag flyttat till Flygaregatan?  Tiden går ju som bekant väldigt fort när man har trevligt, men här kommer den:

Jag har det bra och trivs bra med de här nya människorna. De verkar gilla mig jättemycket också,  vilket inte alls är så konstigt. Jag är nog den snyggaste, trevligaste och goaste katt Gud skapat.

Magen funkar bra igen efter den första diarre-attacken. Jag bajsar fasta fina korvar en gång om dan. Ibland händer det att korvarna hamnar på golvet trots att jag själv står i lådan.  Kanske de skulle köpa en större låda? Avmaskningen gick bra! Det kom maskar i bajset. Matte säger ibland att hon tror att jag fortfarande har mask eftersom jag ständigt är sugen på käk.  Ska hon säga! Hon stoppar i sig rätt bra hon också. 

På julafton blev matte kräksjuk.  Då låg jag i sängen hos henne hela dan medan resten av familjen åt julmat och hade sig. Julklappsutdelningen var vi med på. Jag fick mest paket! Annars ligger jag inte i sängen när människorna ligger där. Husse låter så konstigt.  Morrar… tror jag. Skrämmande!  Nä, jag har så många andra bra ställen att sova på.

Jag har inte varit ute än, men till sommaren ska det byggas en stooor bur åt mig på altanen.  Det blir nog bra!  Ja, som du ser, så går det ingen nöd på mig.
Tack för att ni tog hand om mig och hjälpte mig att komma till huset på Flygaregatan. Det var nog precis en snygg, trevlig och go katt som saknades där!
Jag kanske kommer och hälsar på och bor en stund på pensionatet när mina människor åker på semester i sommar.
Ha det så gott allihop!
Nisse
PS.  Människorna hälsar också.

Nisse (Gustav Adolf)
Nisse (Gustav Adolf)

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21