Kitty

Kitty

Hona född 2007

Kön: Hona
Född: 2007
Grupp: Senior
Innekatt: Ja, helst
Utevistelse: Nej, inget måste
Kattkompis: Ja, men inget måste
Energi: Låg
Hundvan: Vet ej
Barnvan: Troligtvis inte

Kitty kom med sin syster Nuttis till katthemmet för att ägaren blivit sjuk och inte kunde ta hand om katterna. Systrarna har levt som innekatter. Kitty är lugn och snäll. Lite försiktig. Nyfiken på andra katter. Tyvärr hade hennes syster Nuttis cancer i urinblåsan och har fått tassa vidare 🙁

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.