Gåvor

Ge en gåva

Katthemmet får inga anslag av kommunen. Vi är helt beroende av att givmilda privatpersoner stödjer vår verksamhet. När du skänker pengar till Norrtälje Katthem hjälper du oss att hjälpa katter i nöd. Varje krona hjälper. Vill du stödja oss kontinuerligt kan du läsa om att bli månadsgivare nedan.

Att ge en gåva till en god sak är en mycket fin present som man kan ge i någons namn. Du kan ge en gåva till katthemmet som present till någon som fyller år eller för att avtacka någon. Har någon nära gått bort kan du ge en gåva i den personens minne. Du får ett fint gåvobrev hemskickat. Storleken på gåvan är valfri. Du kan naturligtvis sätta in en valfri summa och vara anonym. Du behöver bara kontakta oss om du vill ha ett gåvobrev utskrivet.

Du sätter in en valfri summa på bankgiro eller Swish.

Skriv ett mail eller ring, så hjälper vi dig.

Testamentera för katterna

Testamenterade gåvor är en viktig del i vårt arbete för de hemlösa katterna. Det är ett oerhört tacksamt bidrag som använda på bästa sätt för att vi ska kunna fortsätta förebygga och hjälpa de katter som är i nöd. En testamenterad gåva är ett oförglömligt sätt att göra en skillnad.

Om du vill testamentera en gåva till Norrtälje Kattcenter så tar du kontakt med en advokat, en begravningsbyrå eller en bank som kan hjälpa dig att göra ett juridiskt bindande testamente.

Ett testamente ska undertecknas av dig själv samt två närvarande vittnen som inte får vara släkt med dig i rak upp eller nedstigande led. Inte heller maka/make eller syskon. De får inte heller vara testamentstagare eller under 18 år.

För att testamentet ska vara juridiskt bindande behöver det finnas en specifikation vad som ska testamenteras samt uppgifterna nedan:

Organisationsnummer: 802456-5734

Norrtälje Katthem
Grovstavägen 4
761 93 Norrtälje

Om du vill eller har testamenterat till oss så är ditt stöd är otroligt tacksamt emottaget.
Ladda ner dokument här.

Ge en gåva

Minnesgåva

e en gåva till katthemmet i den personens minne. Vi ordnar gärna ett fint gåvobrev om du vill. Vi kan mejla, skicka det hem till dig, till begravningsbyrån eller närmast anhöriga. Storleken på gåvan är valfri. Dock minst 250 kr om vi ska ordna ett gåvobrev. Du kan naturligtvis sätta in en valfri summa och vara anonym.

Du behöver bara kontakta oss om du vill ha ett gåvobrev. 
Tack för att du tänker på katthemmet i denna svåra stund.
Du kan sätta in en valfri summa på vårt bankgiro/swish eller använd knappen nedan till vår gåvoshop.

Medlem

Som medlem stödjer du katthemmet samtidigt som du har 10 % på kattpensionatet och i butiken. Medlemskap betalas per kalenderår.

Medlemskap
Vuxen 300 kr
Ungdom 150 kr
Pensionär 200 kr

Ange Medlem [årtal], så vet vi vad insättningen gäller <3

Månadsgivare

Som månadsgivare betalar du in 50 kronor i månaden. Nästa steg är 100 kronor i månaden eller annan valfri summa.

Pengarna går till katthemmets verksamhet i stort. Utan våra månadsgivare skulle inte katthemmet överleva en enda månad!

Skapa en automatisk överföring till vårt bankgiro eller direkt till vårt konto. Gärna den 27:e varje månad, så underlättar det för oss att sammanställa insättningarna.

Att använda vårt kontonummer är kostnadsfritt för oss. Bankgirot tar en avgift för varje insättning.

Swish: 123 161 2001

Bankgiro: 495-5670

Swedbank:
Clearing: 82420
Kontonummer: 39229034