Testamentera för katterna

Testamenterade gåvor är en viktig del i vårt arbete för de hemlösa katterna. Det är ett oerhört tacksamt bidrag som använda på bästa sätt för att vi ska kunna fortsätta förebygga och hjälpa de katter som är i nöd. En testamenterad gåva är ett oförglömligt sätt att göra en skillnad.

Om du vill testamentera en gåva till Norrtälje Kattcenter så tar du kontakt med en advokat, en begravningsbyrå eller en bank som kan hjälpa dig att göra ett juridiskt bindande testamente.

Ett testamente ska undertecknas av dig själv samt två närvarande vittnen som inte får vara släkt med dig i rak upp eller nedstigande led. Inte heller maka/make eller syskon. De får inte heller vara testamentstagare eller under 18 år.

För att testamentet ska vara juridiskt bindande behöver det finnas en specifikation vad som ska testamenteras samt uppgifterna nedan:

Organisationsnummer: 802456-5734

Norrtälje Katthem
Grovstavägen 4
761 93 Norrtälje

Om du vill eller har testamenterat till oss så är ditt stöd är otroligt tacksamt emottaget.
En mall för ett testamente kan du ladda ner här i PDF här nedan.
Vi kan också e-posta eller skicka det på vanlig post till dig om du vill.

Grön tass

Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.

Tid att anpassa sig

1-3 månader i ett nytt hem.

Gul tass

Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.

Tid att anpassa sig

3-6 månader i ett nytt hem.

Röd tass

Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.

Tid att anpassa sig

3-12 månader i ett nytt hem.