Snabbvisit

En av de katterna som dumpades på trappen var en hane och döptes till Jokern. Han blev adopterad idag och flyttar till en barnfamilj i Stockholm. Jokern har bott på katthemmet i 1,5 dygn.

Katt nummer 180 som flyttar till ett nytt hem i år!

Jokern

 

Jag vill tacka alla som mailat för att uttrycka sitt stöd, för att citera ett brev: “Så tråkigt att ni har en dum granne och psyko gubbe hängandes runt er. Ni är fantastiska och ni förtjänar inte alls detta. Jag hoppas innerligen att ni orkar rida ut denna storm och att ni har mycket glädje runt er. Det ni gör för katterna och det stöd ni ger andra är en gåva som få har.

Och ett till: “Ett stort och varmt TACK för att ni finns!!
Blev helt perplex av stämningen på loppisen och svamlade mest.

Känner att jag vill säga något även om jag inte vet vad som skulle kunna sägas för att du och Jan ska få lite påfyllning av energi som dräneras inte bara av att kämpa för katterna 48 timmar om dygnet 100 dagar i veckan typ, utan även av sjuka idioter som ser som sin livsuppgift att få er att falla.

Föreställ er att jag ger er den största och vackraste bukett blommor som överhuvudtaget går att tänka och skulle jag framöver få råd att köpa den till er så kommer jag istället upp med pengarna.

Det känns så bra att det är så många som stöttar oss 🙂

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670