Två in och tre ut

Vi fick in en hane idag som blivit kvarlämnad när familjen flyttade. Grannar har försökt att få dem att hämta katten, men icke… Jag förstår inte hur man kan göra så?! Han har strukit omkring i området i flera månader, men nu fick han komma hit. Han är jätte go, men tycker att det är läskigt just nu.

Erling
Erling

 

Vi fick även in en hona, som kom till en familj i Åkersberga i höstas. Hon var då väldigt mager och de hittade ingen ägare. De var allergiska och kunde inte ta in henne, men en dotter bodde i en friggebod och därför kunde katten vara där med henne, men nu var de tvungna att akut flytta till lägenhet och då kunde de inte ta med katten. De har gjort stora ansträngningar för denna katt trots att hon inte var deras. Det var heller inte lätt för dem att lämna henne ifrån sig. Vilken kontrast mot Erlings öde…

Liv
Liv

 

Vanda blev adopterad idag och flyttar till Täby. Hon kommer att få vara ensamkatt och det kommer göra henne gott. Hon har blommat otroligt mycket nu när hon varit ifrån Myzan som mobbat henne. Vi håller tummarna!

Vanda
Vanda

 

Mamma-Mia har också blivit adopterad idag. Hon flyttar till Norrtälje.

Mamma-Mia
Mamma-Mia

 

Även Muzze har flyttat. Hans nya hem blir på Vätö.

Muzze
Muzze

 _____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670