Bra flyt

Efter att ha städat och fixat i katteriet, så spenderade vi resten av dagen med att plocka på loppisen.

En mycket fin större furumöbel har stått längs med ena väggen under flera loppisar och inte blivit såld. Det är hela tiden annat som kommer emellan och därför har det inte blivit så att jag lagt ut den på annons, men nu tänkte jag göra slag i saken och tog bilder på den. Jag skrev ihop en annons för Facebook medan Jan mätte den.

Furumöbeln är inte helt optimal för att ställa saker på som ska säljas på loppisen eftersom det är lådor och skåp och liten yta att ställa saker på. Den har varit bra för att gömma julsaker i när det inte är säsong.

Vi fick in två billy-hyllor i veckan som kommer att stå längs med väggen istället. Det kommer göra att vi får upp mycket så saker, som gör att det är lättare att se vad som finns.

image
Furumöbel

När jag la ut annonsen, så såg jag av en slump att någon sålde två billy-hyllor som jag frågade om de fanns kvar. När jag berättade vad de skulle användas till visade det sig att de köpt katt av oss för ett år sedan och därför skulle vi få hyllorna gratis 🙂 Så på måndag åker vi och hämtar dem. Kommer bli jätte bra för att ställa glas och annat småplock på.

Vi söker fler billy-hyllor eller liknande. Så om du har några du vill bli av med, så hojta till 🙂

image
Billy-hyllor

Det är inte helt ofarligt att plocka med loppisen… Jag tittade på en leksak i plast, som ska vara till barn på en 8-10 år, och när jag fipplade med den lyckades jag klämma mig så att jag fick ett centimeter långt sår på fingret som blödde ganska bra. Plastleksaken fick gå i brännbart på direkten! Vore ju hemskt att sälja en leksak som visade sig ha en extra funktion som giljotin fast för små fingrar! :O

Jag hittade ett passande plåster till mig själv i alla fall 🙂

image
Cecilias finger

Redan efter en timme hade vi fått en intresserad köpare av furumöbeln och den fick ett nytt hem i Finsta 🙂

image
Furumöbeln

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21