Fotografering 

Jag fick en förfråg om vi hade 10-15 katter som kunde medverka i en reklamforografering och det har vi ju liksom…. Sen kom frågan om jag kunde vara med också och fick de låna vårt hus också?

Följande dagarna ägnades åt massor av sms med bilder på katter, rummen i huset och på mig.

När det väl var dags var det till att samla ihop de utvalda katterna och bära upp dem hela den långa vägen hem till oss.

De utvalda
De utvalda

 
Efter att ha synat huset valde fotografen att använda vårt sovrum till reklamen. Det var då till att knoga upp alla kissarna en våning. Då fick man upp flåset 😉

Alla i teamet var väldigt nyfikna på katterna och katthemmets arbete. Har blurrat deras ansikten för jag vet inte om de vill eller inte vill vara med på bloggen.

Sovrummet
Sovrummet

 
Lite fix på mig… Hår och smink. Ganska lyxigt 🙂

Cecilia
Cecilia

 
Lite fix med kläderna… Konstigt att inte få välja kläder. Jag fick sätta på mig olika plagg och så stod ett halvt dussin personer och tycke, så fick jag byta till något annat och det tycktes lite till och så tillbaka till något plagg jag provat innan.

Cecilia och hon som hade hand om kläderna
Cecilia och hon som hade hand om kläderna

 
Jag får inte berätta om något om reklamen, men mitt sovrum är ju mitt. Katterna var väldigt duktiga. De var snälla ihop och ställde upp på att sitta och stå här och där. Godis, leksaker, vippor och kattmynta användes för att muta med. 

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21