Önskelista

Vi behöver lite nya grejer till katthemmet och om du kan bidra så är det guld värt för oss.

Vi har provat oss igenom en mängd olika sopborstar och hittat en modell som passar oss bäst. De slits tyvärr eftersom de används flitigt. Vi skulle behöva ganska många nya och önskar oss därför det. Vi pratar 25 stycken. Vi har köpt denna modell på ICA eller Willys tidigare.

Sopset
Sopset

 

Vi behöver trappstegspallar till de nya båsen. Det behövs för att nå upp och städa (Vissa av oss är korta i rocken), men också när man vill nå upp för att socialisera med blygisar som parkerat sig på översta hyllan. En stol kan man sitta på när man är inne i båset, men det är inte så bra/säkert att kliva upp på, plus att alla inte klarar att ta ett så stort kliv. Sen är en trappstegspall även bra för kattungar som inte kan hoppa så högt och även för äldre stela katter som inte klarar att hoppa upp på foderhyllan.

Vi har använt oss av IKEAS Köksstege/pall Bekväm i de andra boxarna i gamla katteriet och den är perfekt för det som vi använder den till. Vi behöver 15 stycken för att täcka vårt behov. Undrar om IKEA skulle kunna tänka sig att sponsra oss med pallar? Jag ska fråga dem. Gör det du också 🙂

Köksstege/pall
Köksstege/pall

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21