Öppen lördag

Det var många som kom och besökte oss idag när vi hade öppen lördag. En del kom för att lämna mat och säga hej till katterna. Andra kom för att titta på en eller två nya familjemedlemmar. Ingen blev tingad idag, men inget så viktigt beslut ska stressas fram.

Filip och Sascha var två som hade intressenter idag. Dessa två har fallit för varandra 🙂 De började med att putsa varandra lite nu och då. Det slutade med att de nu ofta sover tillsammans.

Filip och Sascha

 

Alla katterna verkade vara så harmoniska idag. Alla var trivsamt glada. Kanske det var det fina höstdagen som piggade upp. Många var framme och skulle vara med när vi städade. Till och med Rose som gillar mig minst av alla i hela världen skulle vara med när jag sopade golvet.

Många låg i fönstren och myste i solskenet.

Mona-Lisa

 

Katt-Lotta hade hittat en hylla om solen lös upp.

Katt-Lotta

 

Märta nöjde sig med en fönsterplats att sova på.

Märta

 

Några ville posera för mig idag och visade upp sin snygga sida. Kanske de tycker att det är dags att förnya sin profilbild på hemsidan, så att de också kan få en ny familj 😉

Roland
Smulan
Robin

 

Några ville bara visa sig söta 🙂

Reagan och Rosa-Linda

 

Rea var ute och snackade med småkattungarna mittemot. De lekte och hade riktigt roligt tills jag kom fram med kameran… När jag stängde av kameran då fortsatte de att leka med varandra. Inga bildbevis på att man kan ha kul på ett katthem…

Rea och Saga

 

När jag stod och la upp mat åt katterna till middag kände jag plötsligt att något saknades och inte var som det brukade. Som vanligt svarade jag Ninni, som alltid börjar prata med mig när jag ordnar med maten, som att säga: – Glöm inte bort mig!

Jag kom då på att det var Dragan som saknades. Min hungriga kille som försökte flirta till sig så många middagar han kunde medan jag höll på med maten. Jag vände mig om och såg Zelma sitta på trappen som vanligt, men numera ensam.

Zelma

  

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670