Oranj och Väskan 

Idag dök det perfekta hemmet upp! 

En kisse som flyttade i juli förra året var tvungen att komma tillbaka till katthemmet för att han svar väldigt stygg mot en äldre hona i hemmet. De har verkligen försökt med allt, men nu hade det gått så långt att honan inte vågade gå någonstans eller göra någonting i hemmet och gick ner i vikt.

Vi har som vanligt fullt och det är väntetid för att vi även kunna ta tillbaka en kisse, såvida man inte tar en annan katt i utbyte, och det var inte en omöjlig tanke. Låter kanske hemskt okänsligt att bara lämna tillbaka en katt och ta en ny! Jag vill lova att det inte är något bara med det hela överhuvudtaget!

Det var absolut inte lätt att lämna tillbaka en katt och ta en ny. Tro inget annat! Detta är en process som pågått i säkert sex månader och många, många samtal mellan mig och ägaren under tiden, som inte ville annat än att det skulle fungera, men ibland måste vi sätta våra egna känslor åt sidan för katternas välmående. Det kändes i hjärtat även på mig som inte lämnade ifrån mig någon katt! 

Trots tårar och sorg så kom det något gott ur det hela. Finare och snällare katter än Oranj och Väskan får man leta efter. Enkla, tacksamma och fulla med kärlek. Jag blev så lycklig när matte, efter lite husseövertalning, bestämde sig för att ta hem duon.

Väskan, Oranj och Mio
Väskan, Oranj och Mio

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21