Ruter kommer till oss

Får in en ung hona idag. Har gått ute nästan en månad i Norrtälje. Är inte märkt. Man har satt upp lappar och varit i kontakt med polisen, utan något resultat. Jag gissar att hon är runt 7-8 månader och är sköldpaddsfärgad med mycket svart. Döper henne till Ruter. Hon får bo med Tigris i vår tillfälliga karantän.

Ruter

En av våra stödmedlemmar har varit här och intervjuat mig och tagit bilder på katterna. Det kommer bli ett inslag i nästa nummer av Roslagens Bomarknad som kommer ut 17/12. Det är ett mycket trevligt initiativ.

Clarita, Carmen och Cassandra har geggiga öron. Ser ut som de har öronskabb. Kan inte veta säkert för att jag inte har något mikroskop att ta en titt i. Har önskat mig ett länge nu. Många har ju klegg i öronen när de kommer in till katthemmet. Jag petar i alla fall bort all synlig smuts i öronen på tjejerna. Det tyckte de alla tre att det kliade skönt. Sen rengjorde jag öronen med örontvätt. Det var mindre populärt! Som vanligt får man det mesta av vätskan i ansiktet, efter att de skakat på huvudet, innan man hinner torka bort överflödet. Alla tjejerna var väldigt snälla och lätta att hantera. Inga problem alls. Ett stort plus för dem när de ska adopteras ut.