Vivan hälsar

Hej Cecilia!
Nu har Vivan bott här hos mig och kompisen Aliss i snart ett år. Hon är helt lugn och trygg här. Sover för det mesta, men kommer snabbt fram när det vankas mat eller för att jaga vippa. Hon och Aliss sover i min säng de flesta nätter, men Vivan vågar inte en hoppa upp när jag är vaken utan hon smyger dit när jag har somnat – men SEDAN går det bra även om jag vaknar när hon redan ligger i sängen. Ibland tycker hon fortfarande att jag är läskig och då kan hon fräsa mot mig. Till exempel om jag kommer hem med prassliga påsar. Men även om hon fräser så flyttar hon inte på sig utan sitter kvar. Hon gillar väldigt mycket att bli klappad och älskar att bli kliad i mungiporna.

Vivan
Vivan

 

Vivan tycker om mig, men mest av allt gillar hon den andra katten Aliss. De två har blivit bra vänner nu och Vivan får mycket av sin trygghet från Aliss. När jag får gäster spanar hon in Aliss och gör sedan precis som henne. Så gömmer sig inte Aliss vågar Vivan också vara framme, även om bara jag får klappa.

Hon är en ganska matkräsen katt vilket jag blev varse än en gång idag när vi skulle fira hennes födelsedag (hon och de andra Norrtälje-kissarna som har okänd “riktig” födelsedag). Jag serverade kattmjölk och räkor, men se det föll inte Vivan i smaken. Hon luktade lite men sedan tittade hon på mig tills hon fick sin vanliga mat istället. Bläk för räkor och sådant, hälsar Vivan. Så nästa högtidsdag ska jag testa med någonting annat.

Vivan och Aliss
Vivan och Aliss

 

Jag är så glad att Vivan bor här och att hon och Aliss nu kommer bra överens. Tack Cecilia och hoppas att du haft en trevlig påsk! 😀
Vänliga hälsningar från Vivan, matte Hannah och kompisen Aliss

Vivan
Vivan

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21