Thor

Thor

Hane född 2013

Kön: Hane
Född: 2013
Grupp: Vuxen
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja – Loki
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Ja

Thor har bott med Loki som innekatt i en barnfamilj. Matte var allergisk sedan de var kattungar, men tog läkemedel och stod ut för att hon inte ville ge upp sina katter, men när ett barnen började uppvisa allergi var familjen tvungna att fundera på omplacering.

Thor är mjuk och lugn. Han är kelig på sina villkor, men väldigt social med de personer som han känner. Lekfull. Flyttar helst tillsammans med Loki.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.