Lite mer jobb…

Ni som har varit hos oss på katthemmet vet att vi har en stor infart. Den är runt fem meter bred. Grindarna som satt när jag flyttade hit var stora dubbelgrindar, för att man skulle kunna komma in med stora saker. Bredvid infarten finns locket till vår slambrunn.

Vi har varje vecka leveranser som kommer hit i stora lastbilar. De lyckas smidigt backa in, utan incidenter, men gång på gång är det personbilar som backar på locket till slambrunnen. Vi har provat med att ha en stor hög blomplantering på locket, för att visa att man inte ska köra där, men den kördes omkull gång på gång.

Sen satte Jan upp stolpar med reflexer och annat för att de skulle synas, men ändå är det många som knockar dem.

Vi har haft många besökare idag, men ingen har nämnt för mig att de råkade köra över en stolpe. Jag fick ett sms av Jan på eftermiddagen där han undrade om någon kund varit kraftigt berusad (han uttryckte det inte precis så) när de besökt oss idag. Jag förstod inte vad han menade, så han tyckte att jag skulle gå ut och titta.

Det syns inte så bra på bilden, men hjulspåren går över den blå pinnen och över locket där man knäckt stolpen när man svängt in på gårdsplanen. Det är ju inte hela världen för det går ju att  fixa, men jag funderar på; Ser man dåligt, sms:ar man medan man kör eller kör man helt enkelt för fort? Tänk om det varit ett barn eller en katt som stått där istället?
Har man inte märkt att man mejat över en stolpe och bara gått in och gjort det man skulle och sen åkt iväg? Eller tycker man att det var så pinsamt att man inte vill stå för det man gjort och därför låtsats som det regnar? Ingen skada skedd, bara lite mer jobb för Jan…

Slambrunnen
Slambrunnen

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21