Renovering av första boxen startar

Har suttit och plitat på infoblad som en av våra stödmedlemmar ska trycka upp åt oss, både till kattens dag på Granngården 27 + 28/11 och även till julmarknaden 5/12. Något som beskriver vår verksamhet och kattens situation.
Så här blev den när den blev klar: Infofolder

Vi har börjat lägga våtrumsmatta i det första båset idag. Oj, oj det var inte det lättaste :O Men när vi fick upp ångan, så gick det ganska bra att forma den. Svårast är att skära mattan i hörnen och uppviket på väggen. Nej, det är inte svårt att skära, utan det svåra är att skära rakt… :/ Vi kommer nog bli riktigt bra när vi gjort flera bås… eller så blir alla båsen talanglöst gjorda. Men hade vi massor med pengar skulle jag anlita någon att göra allt. Bygga ut huset och göra fler platser, så väntelistan försvann… Ja, det är önskedrömmar. Får göra det bästa av situationen. Jag har i alla fall en snäll sambo som vill kräla på golvet och lägga matta med mig. Nu behöver vi leta billig plastmatta, men ändå bra kvalité.

Har du någon plastmatta/våtrumsmatta som blivit över? som du kan ge till oss?

Albert har blivit tingad. Han var inte många minuter på hemsidan. Inte så konstigt. Han är ju bedårande söt. Han ska flytta till ett par som har två katter sedan innan och en hund. Han får flytta precis innan jul.

Albert

Ett annat par som bor på en ö var här och föll för Frans och Victoria, som nu är bokade.

Frode och Victoria

Fanny är den av Fia-Lisas ungar som blivit medveten om att det finns en värld utanför kullen. Hon ser mig när jag kommer. Tittar storögt på mig och kan inte släppa mig med blicken.

Fanny studerar mig intensivt