Cecilias fotoateljé

Har jobbat hårt med att fota Kakans och Violas kattungar idag. De är små, men väldigt snabba på att röra på sig!
Börjar nästan kunna se skillnad på kullsyskonen nu 😉

Kakans fyra är döpta till Kaksmulan, Kalle, Karlsson och Kickan. De har precis öppnat ögonen. Kalle har lite kvar i utkanten av ögonen. Får se om de får mammas långa päls eller inte.

Kak-Smulan, Kalle, Karlsson och Kickan
Violas fyra är Valle, Veiron, Verner och Victoria. De har precis börjat öppna ögonen. Den enda tjejen är tingad.

Valle, Veiron, Verner och Victoria
Fia-Lisa har inte mått bra. Ville först inte äta. Sen började hon kräkas och fick diarré, men sen på eftermiddagen när hon fått ur sig allt lugnande det ner sig. Hon var hängig och ville sova själv uppe i ett gömme. Ungarna var naturligtvis ganska upprörda över detta beslut, De pep och skrek hej vilt, men Fia-Lisa låg kvar och vilade. Jag stödmatade dem med välling. Lilla Arwen fick flytta in till en mycket belåten Viola. Arwen är ju så pass mycket yngre än de andra att hon har det bättre hos super-morsan 😀

Arwen som varit en pytte i Fia-Lisas kull blev nu en jätte i Violas.

 
Arwen i Violas kull
Arwen i Violas kull

Lillan har blivit busig och skuttat runt på eftermiddagen, men sen upptäckte hon att Jan hämtat kameran för att få fotobevis och då gick hon in i sitt gömme igen. 

Lillan har kommit fram, jamat och gjort piruetter när jag kommer med mat på eftermiddagen. Hon är mer kontakt sökande än tidigare. I korta små portioner innan hon återgår in i sin egen värld igen. Hon är en gammal dam, men hon kanske är lite brunstig.