Frågetecken 

En person som handlat hos Djurfavoriten under 2016, endast av den anledningen att det skulle ge utdelning till katthemmet, kontaktade mig efter inlägget jag skrev 5/2 om att Djurfavoriten ville avsluta samarbetet för att det inte gick som de hade tänkt och berättade att hon inte förstod hur de kunde komma fram till att det endast hade handlats för 7 522 kr i butiken i Norrtälje. 

När hon hade gått tillbaka och kollat över sina köp fick hon fram att hon ensam hade handlat för 9526 kronor. Hon var säker på att hon fått rabatt varje gång för att hon hade visat sitt VIP-kort.

Jag tyckte att hon omöjligt kunde vara den enda som handlat eftersom jag vet att flera personer blivit medlemmar för att stötta katthemmet och få rabatten när de handlade på Djurfavoriten. 

Vidare skrev jag som svar att om hon haldlat och fått rabatten, så skulle det hamna automatiskt på katthemmets statistik i deras kassaregister för att sedan ges till katthemmet. 
Då fick jag som svar att de bara skrev ut en kvittokopia och lade i ett kuvert…!?

Hon skrev på deras Facebooksida och frågade och fick som svar: Nu svarar de: “Det är korrekt att avtalet är uppsagt för omförhandling och vi öppnade i mejlet för diskussioner kring ett nytt avtal. Det avtalet som vi haft under 2016 var med facit i hand inte bra för någondera part. Vad avser avräkningen så är du välkommen in med kopior på dina kontoutdrag så kommer vi självklart att reglera det om våra uppgifter inte överensstämmer med dina”.

Hon mailade in alla uppgifterna, men fick inget svar. Efter fyra dagar och påminnelser fick hon ett mail med svaret: “Vi har fått ditt mejl och håller på att titta på det”.

Ytterligare en vecka har gått och inget svar från Djurfavoriten trots påminnelsemail. 

Är det fler som handlat på Djurfavoriten i Norrtälje eller Åkersberga och fått rabatten och kan kolla sina kvitton eller kontoutdrag under 2016? Maila katthemmet så vi får lite mer kött på benen för att fråga Djurfavoriten hur de skött bokföringen av ranatten.

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12