Håller på att lägga upp filmklipp på YouTube, så ni kan se katterna live.

http://www.youtube.com/user/kattcenter

Har fått in en liten kattflicka nu på dagen, Arwen, hon är tre dygn gammal. En annan unge föddes död. Sen kom denna. Inga fler kom ut. Det blev någon komplikation och mamman gick ut och försvann idag på morgonen. Ägaren befarar att hon avlidit. Amma igen 🙂 så nu är det varannan timme som gäller…

Arwen

Får även in en katthona som fött sex kattungar under ett hus i Lohärad. De är 10 dagar gamla och har precis börjat öppna ögonen. Det är fem pojkar och 1 flicka. Alla mår bra. Hon heter Fia-Lisa och dök upp med en kull i våras på samma plats. De som har huset vill adoptera henne när hon är klar med kattungarna. Det känns riktigt bra!

Jag lägger dit Arwen för att hon ska få dia. Det är inga problem från kattmammans sida. Hon började tvätta och fixa med lill-tjejen, men hon är så mycket mindre än de andra ungarna och de är ju också några stycken, så de knuffar bort Arwen hela tiden. Jag vågar inte lämna henne under natten för att risken är stor att hon inte får äta. Jag tar med henne upp till oss för att mata henne under natten.

Fia-Lisa och sina små

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12