Kattunge på valpkurs

Lill-Skrutt har ätit bra under gårkvällen. Han fick naturligtvis komma med upp till mig på kvällen. Han är den första kattungen som varit med på valpkurs någonsin tror jag. Sovandes hela tiden, men i alla fall. Ingen märkte att han var där. När kursen var slut och alla hade gått hem vaknade han och var hungrig. Han åt en bra portion mjölk. Vi värmde upp värmeplattan och laddade en portion till senare för att vara redo på natten.

Lill-Skrutt fick inte vara i sängen. Inte för att jag inte ville, men av säkerhets skäl. Han är för liten att fatta att han kan ramla ner, men han var så nöjd på sin fäll med värmeplattan under. Zelma höll ett vakande öga på honom. Det var hon som väckte mig kl 05 för att Lill-Skrutt hade vaknat. Han hade då sovit hela 6 timmar! Och var då så klart vrålhungrig. Vi åt glupskt och kissade, sen somnade vi alla om.

Lill-Skrutt

Zelma tar hand om mjöljresterna. Inte för att Lill-Skrutt ska bli ren, utan för att det smakar sååå gott!

Lill-Skrutt blir ren

En katt som vi haft på pensionat en vecka kommer att stanna och bli omplacerad via katthemmet. Matte har avlidit och det finns ingen som kan ta hand om Missan. Dödsboet donerar 1 500 kronor till katthemmet. Det är den kostnad som de skulle haft om de avlivade katten. Nu får Missan en chans till ett nytt hem.

Miss Anne