Ägaren hittad!

Den lilla svartvita katten som verkade vilsen i Överby, inte långt från katthemmet, kom hit nu för att kolla id. Jag var upptagen med en visning, så Sofia och Lotta tog emot katten och kollade efter id. När jag kom in i köket berättade Sofia att katten var både tatuerad och chippad, vilket inte är så vanligt, samt att den var registrerad! 🙂 Jag fick en post-it med ID-numret på och jag kände igen “vår” serie. Det här var en katt som blivit kastrerad och id-märkt på katthemmet, men inte adopterad från oss.

Vilsna katten
Vilsna katten

 

När jag såg husses registrerade namn i SKK visste jag att han saknade en katt sedan en lång tid tillbaka. Drygt ett år om jag inte mindes helt fel. Jag ringde upp och berättade att Daffy hittats. Husse blev överlycklig! Han trodde knappt att det var sant 🙂

Lite mager men i bra skick i övrigt 🙂

Daffy
Daffy

 
Husse var överlycklig över att se sin katt igen. Han hade sagt upp försäkringen mitten av augusti 2015. Då hade det gått 14 månader sedan hon försvann och det såg ut som att hon inte skulle hittas.

image
Daffy och Bo

 

Lite över fyra kilometer fågelvägen hade hon tagit sig från hemmet, samt att hon varit borta sedan midsommar 2014! Det är 19 månader.

Karta Länna
Karta Länna

 
Och fästingar finns det tydligen fast det är minusgrader!
image
Fästing

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21