Ägaren hittat

Jag fick ett samtal om en katt som dykt upp för några dagar sedan i Norrtälje och man tyckte att den var lite väl mager. Tam och kelig, men hörde inte hemma bland grannarna. De kom till katthemmet med katten för att kolla id-märkning och den hade en tatuering.

Den var suddig, men jag kände mig hyfsat säker på fyra av fem tecken. När jag sökte på SKK hittade jag ingen katt som passade. Jag började tvivla på att jag tolkat tecknen rätt. Efter att ha vänt ut och in på kattstackarens öra hundra gånger och lyst med en ficklampa, så började jag tro att den inte var registrerad.

Jag började om från början och sökte med vad jag ursprungligen tolkat tecknen till och tog bort alla andra sökalternativ. Då dök det upp en kön- och färglös katt i Norrtälje! Jätte konstigt att den var registrerad på det sättet.

Jag provade ringa till matte och vi kunde snabbt konstatera att det var hennes saknade Majsan som vi hade på bordet hos oss 🙂 Majsan hade smitit ut genom ett fönster av misstag och varit borta flera månader.

Majsan
Majsan

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21