Aldrig enkelt

Det är alltid svårt ekonomiskt. Det är dock vardag och jag har lärt mig leva utefter förutsättningarna. Även om oron gnager i bakhuvudet.

Det är alltid tufft när tiden inte räcker till. Det är dock vardag. Katterna kommer alltid först. Telefon, mail hemsida osv får bli när det blir någon minut över här och där, även om jag får granska mycket skit för det. Katterna kommer först. De kommer alltid komma först.

Det är jobbigt att resurserna inte räcker till. De räcker aldrig. Det är dock vardag. Tråkigt nog. Det är tufft att behöva prioritera. Det är dock vardag. Det är tufft att inse att jag inte räcker till. Att jag inte orkar som jag vill.

Det är fortfarande en väldigt svår period för mig. Jag försöker skärma mig från oförstående människor, elaka kommentarer, orimliga krav, skäll och hot. Tyvärr suger det energi. Mycket energi.

Jag ifrågasätter mitt liv, som jag vigt helt och fullt åt katterna, just nu.

Jag söker lugn, trygghet och kärlek i katterna och försöker samla energi från alla er som stöttar mig och katthemmet. Tyvärr tar negativa saker så mycket mer kraft än de positiva ger.

Nyfödd
Nyfödd