Alladin för tung för sin matta…

Stora bonsen Alladin vägde in på hela 6,4 kg. Han är kastrerad och har en oläslig tatuering i örat. Jag tror att den som gjort tatueringen inte gjort rätt, för den är inte bara suddig, som tatueringarna kan bli med tiden, utan de två sista tecknen saknas till stor del. Varav det sista bara finns ett streck av. Svårt att veta vad det kan vara. Jag har kört olika kombinationer genom registret, men inte fått något att passa med en svart hankatt.

Både Paradis och Alladin blev också vaccinerade, id-märkta med chip och avmaskade.

Paradis har en tydlig och fin tatuering, men hon finns inte med i registret tyvärr. Det visar dock på att hon med stor sannolikhet är kastrerad.

Alladins öra

 

Vi jobbar på i karantän idag. Vi har hyrt en spikpistol för att underlätta arbetet. Det skulle annars bli många slag på tummen misstänker jag eftersom det är ett stort antal metrar av lister som ska upp för att hålla väggar och nät på plats och även senare glas. Det är ett smalt utrymme att hamra på.

Jan står i den snart färdiga boxen som blir nummer två och funderar på hur han ska fortsätta. Det här är det snedaste rummet i hela huset!! Visst har han haft bra träning på annat snickeri, men det här är knepigt. Jag får hjärnstorma med honom ibland för att se om han tänkt rätt innan han sågar.

Box nummer 2

 

Box nummer tre sedd från gluggen, där gamla ingången var förut.

Box nummer 3

 

Box nummer tre sedd från motsatt håll. Mot gluggen.

Box 3

 

Lilla My kom in idag. Ägaren skulle flytta till lägenhet och bedömde att det inte skulle gå att ta katten med sig. Vi har ingen plats på katthemmet idag. Det är proppfullt, men husse löste det så att han bokade in henne på pensionat och när det blir plats på katthemmet flyttar hon över dit.

En mycket vacker sköldpaddsfärgad hona på 10 år. Hon är semilånghårig.

Lilla My

 

Vit tömde sparbössan som står på Treat i Norrtälje. Det fanns 512 kr i den 😀 Det räcker till att kastrera en hankatt!

Vår praktikant Natalie får sig en kelattack av Linton.

Natalie och Linton

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12