Andra plats

Vi slutade på andra plats i tävlingen med 3136 röster! Helt otroligt tycker jag! Att så många engagerat sig och röstat på oss. Det skiljde endast 181 röster mellan andra och första plats, men däremot 1416 röster till tredje plats.

Nu får vi vänta enda fram till 31 januari när Serla ska tillkännage de fem vinnande bidragen som kommer att få utföra sitt projekt under 2012.

Serlatävlingen

 

Idag har det varit lika mycket full rulle som det alltid brukar vara här. Smilla flyttade till sitt nya hem idag. Har redan fått rapport att det fungerar bra. Smilla är inte blyg inte. Hon skuttar runt och tar för sig 🙂

Smilla

 

Syster Stinta var förbi på eftermiddagen för att ta bort sina stygn. Hon och Spike mår toppen bra i sitt nya hem.

Stinta

 

Tyvärr så kom Mischka tillbaka till oss idag. Hon har vägrat göra sina behov på lådan sedan hon flyttade, utan gjort dem bredvid. Man har provat att ha flera lådor, olika innehåll, men tyvärr har inget fungerat… Så med sorg i hjärtat lämnade de tillbaka Mischka. Däremot så beslutade vi oss för att låta Mette ta chansen istället till ett nytt hem, så får vi se om det går bättre.

Mette

  

Jag vill tacka alla som skickat in sina kvitton till oss när ni handlat Royal mat 🙂

Putte har också blivit adopterad idag. Han blir innekatt i Järfälla.

Putte

 

Småttingarna är så hungriga nu att de inte kan turas om att bli matade 🙂 De är så ivriga att jag körde dubbelmatning på eftermiddagen.

Trulls och Gulli matas

 

Jätte gott!

Gulli och Trulls

 

Vi har fått en julhälsning från Mona-Lisa. Hon mår toppen 🙂

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12