Avslutat sammarbete med Djurfavoriten

Djurfavoriten i Norrtälje/Åkersberga har valt att avsluta sitt samarbete med katthemmet, för att citera chefen: ”Tyvärr har programmet inte fallit väl ut och jag kan inte heller se att ni/katthemmet gjort några ansträngningar på er hemsida för att skapa trafik till vår butik. Era medlemmar har fram till dags datum handlat i Norrtälje för 7572:- och i Åkersberga för 1078:- Det ger er rätt att fakturera oss för sponsring till katthemmet med motsvarande 5% vilket ger ett totalt belopp på 432.50:-“.

Jag har informerat om rabatten/sponsringen på bloggen och på facebook, samt i alla medlemsutskick och i adoptionsbroschyren som alla får som ska köpa katt, samt att jag berättat det muntligt för alla. Som affärskvinna vet jag att det tar lite tid att bygga upp något, så lite tålamod måste man ha innan det tar fart.

Jag hade inte fått någon uppdatering om hur det låg till sedan jag fick ett nej på frågan om att sälja almanackan i augusti, så jag mailade för att fråga och fick svar inom någon timme om att sponsorprogrammet skulle slopas. 

Tanken var ju inte att det bara skulle generera pengar till katthemmet, utan att de också skulle hjälpa vår verksamhet att synas och skicka potentiella kattköpate till katthemmet. Kan tilläggas att de nekade att ha katthemmets bössor i butikerna, samt att de inte var intresserade av att sälja katthemmets almanacka eller medverka i den.

Jag kan ju berätta att det är precis samma upplägg som det är med Sponsorhuset fast det sponsring när man handlar på nätet och där varierar rabatten mellan 0,5 % och upp beroende på företag man handlar av och där har katthemmet fått in lite över 10 000 kronor på ett år och då med exakt samma engagemang från katthemmets sida! 

Som medlem i Norrtälje katthem och som VIP-kattsägare fick man 5% rabatt när man handlade hos Djurfavoriten i Norrtälje och Åkersberga och samma summa som rabatten donerades till katthemmet. Det gäller alltså inte längre.

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12