Bra till många saker

Vi fick en fin korg fylld med många fina saker till katthemmet på två-årsdagen av Lotta och Kalle. Bland annat godis till katterna och köttfärs. Sen en prototyp på en hemlig grytlapp, som kommer sys upp till öppet hus i maj. När jag plockat upp alla sakerna ur korgen, så funderade jag på vad jag skulle göra med korgen och tänkte genast på att jag skulle ställa in den till katterna. Moa var först med att ta den i besittning. Hon har suttit eller sovit som en boll i den hela dagen.

Moa

 

I en annan korg var det några fler som hade en skön stund på förmiddagen.

Rose, Roland och Ralle

 

– Stör inte oss!

Rose, Roland och Ralle

 

Jag har pysslat med medlemstidningen idag. Den som har blivit så himla försenad. Du går den ut till medlemmar och alla faddrar i alla fall tillsammans med nya klistermärket på Ralle.

Jag får inte till det med att kunna skriva ut adresserna ur outlook. Tanken är att kunna skriva ut dem på ark med klisteretiketter, men det vill sig inte. Tog längre tid att strula med datorn än att skriva 250 adresser för hand, så det fick bli så helt enkelt denna gång också.

Cecilia

 

Andy och Max har flyttat till Spånga idag. De blir innekatter. Max har bott på katthemmet i 185 dagar och Andy har bott 243 dagar denna omgång.

Max och Andy

 

Jag beställde några fler hyllor av vaktmästaren. Han sågade snällt till dem åt mig.

Jan

 

Sedan var det min uppgift att måla dem innan vi gick hem för dagen.

Nya hyllor

 

Även idag har det kommit in pengar till utegårdarna.

Tusen tack till er
Gunvor Nilsson, Norrtälje
Marita Harning, Norrtälje
Eivor Dahlgren
Berit och Lennart Staaf, Bergshamra
Towe Grönlund, Brottby

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670