Bröllop i sommar

När Goliat kom till oss var Be-Biz bokstavligen livrädd för honom!!! Hon lyckades smita ut genom den låsta kattluckan och vägrade komma in. Jag fick tag på henne och tog in henne. Hon bosatte sig då i ett klädskåp på övervåningen och vägrade gå därifrån, för att Goliat var bokstavligen dödligt farlig!!

Vi fick flytta in mat, vatten och toalåda i garderoben och efter drygt en månad började hon titta fram, men så fort hon hörde något ljud sprang hon och gömde sig i garderoben.

Efter ytterligare två veckor vågade hon komma ut i vardagsrummet och titta, men alltid beredd att fly in i garderoben igen. Med lockelsen av blötmat vågade hon äta överst i trappen medan Goliat åt längst ner i trappen och med denna övning blev hon mer och mer bekväm för varje dag.

Efter ytterligare en månad började hon våga gå förbi honom och sedan gick det fort! De började sova i sängen ihop. De stångades och gosade så fort de var nära varandra. Hon började jama och kuttra när hon såg honom. Sen var Be-Biz upp över öronen kär!! Goliat kanske inte fullt lika kär. Nu har Be-Biz bestämt att det är bröllop till sommaren. Goliat vet inte om det ännu…

Goliat och Be-Biz
Goliat och Be-Biz

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01