Busse och Trulsan tingade!

En visning idag slutade med att Busse och Trulsan flyttar till Åkersberga på lördag. De kommer fortsätta att vara innekatter, som de varit tidigare och framför allt får de fortsätta vara tillsammans.

Trulsan och Busse

 

Det är nervpirrande i tävlingen. Rösterna tickar på. Vi har legat på andra plats sedan igår, men just nu i detta ögonblick leder vi med 9 röster. Bara ett dygn kvar innan tävlingen avgörs.

Ralle har verkligen fåt in snitsen på sin vana. Om det inte står en ren bytta framme beställer han en av Lotta. Hon plockar fram en åt honom och han går genast och lägger sig i den 😉

Ralle

 

På förmiddagen ligger Ralle i sin bytta, men på eftermiddagen då är det Chris som är huvudkudde.

Ralle och Chris

 

Robin och Capris ligger och myser på eftermiddagen.

Capris och Robin

 

Även Roland har lyckats få plats i en elementbädd tillsammans med Rose och Douglas. Rose ger mig en blick, som varnar mig att inte störa dem.

Douglas, Rose och Roland

 

Gulli och Trulls mår mycket bättre. Det äter bra och busar 🙂 Några dagar till med antibiotika. De börjar lägga på sig igen nu efter sjukdomstiden.

Gulli och Trulls

 

Det preliminära svaret jag fått på Tripps obduktion är att han dog av en svår lunginflammation. Det kommer dröja ytterligare 3-4 veckor innan vi får svar på odlingarna de gjort på vävnaden. Då kanske vi får svar på varför han fått lunginflammation och varför han inte svarade på antibiotikan.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670