Idag har vi bara hånglat, typ…

Chris har hela tiden sedan han kom hit varit väldigt försiktig. Han har valt en plats till höger på hyllan i fönstret och där har han hållit sig. Han har morrat när jag kommit in, men när jag kommit nära honom har han tittat bedjande på mig att jag ska klappa honom, vilket jag har gjort och han har gillat det mycket.

Idag släppte det helt för honom. Han morrade inte när jag kom in och efter att jag kelat med Emil en stund, så satt Chris och väntade på sin tur med anspänning. Gissa om jag blev totalt attackerad med kärlek.

Chris och Cecilia

 

Efter en låång stund med att ha hånglat med Chris var jag tvungen att jobba vidare med mina sysslor. Han hade nog kunnat hålla på och kelat hur länge som helst nu när han vågade ta för sig. Han har ju inte fått någon kärlek på väldigt länge, över ett år och nu när han äntligen vågade satsa och ta för sig, upptäckte han hur törstig han var på att bli klappad och pussad på. Tur att Jan inte är svartsjuk av sig 😉

Jag gick omkring ett bra tag efter mitt möte med Chis, inne i dunklet i lilla karantän, och fnös och torkade mig i ansiktet. Jag hade fått en hel del hår i ansiktet som kittlade 🙂

Chris och Cecilia

 

Alla killarna i lilla karantän är väldigt keliga. Nya Emil, han verkar ha varit på helspänn hela tiden han varit hemlös och nu verkar han känna sig trygg. Han sover som en stock. Hur bekväm som helst här hos oss 🙂 Kommer man in till honom, så sträcker han sömnigt på sig och vill gosa.

Killarna kommer också väldigt bra överrens. Alla är vänliga och lugna.

Linton och Emil

 

Fler lister har kommit på plats i nya karantän och två boxar har blivit grundmålade.

Nya karantän
Nya karantän

 

Även Ninni hade ett stort framsteg idag. För första gången kom hon upp i famnen på Lotta och ville kela 😀

Lotta och Ninni

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670