Cristos tar för sig

Cristos satt på en hylla när jag kom in i katteriet idag. Han såg mig och visste inte om han skulle fly eller sitt kvar, men han bestämde sig för att sitta kvar. Han skakade lätt av anspänningen när jag närmade mig, men han lät mig klappa honom. Sen började han tycka att det var ganska okej att bli klappad 🙂 Sen tyckte han att det var riktigt mysigt 😀 Sen började han kurra!

Cecilia och Cristos

 

Teddy, Tiina och Timmy pustar ut efter att ha busat länge i korridoren med de stora tjejerna på förmiddagen.
 
Teddy, Tiina och Timmy

 

Vi tömde bössorna på MT’s och Norrtälje Djurklinik idag. Vi räknade ihop det till 985,50 kr 😀
 

Lisen har varit iväg på kastrering idag. Jag bokade tid åt henne igår efter att hon blivit tingad av den familjen som var här och tittade förra helgen. Lisen kommer att flytta till nästa helg.

Lisen

 

Cesar har blivit adopterad idag. Han har flyttat till en hem med flera katter och han kommer att ha möjlighet att gå ut.

Cesar

 
En visning nu på eftermiddagen resulterade i att Lena blev tingad. Hon kommer att få flytta till en barnfamilj på landet som har en hankatt på 5 år.

Lena
 
Roland har inte varit sig själv sedan Johanna flyttat. Han har slutat leka och han ligger för det mesta i fönstret och ser ledsen ut.
 
Roland
 
Roxies svanstipp läker bra. Hon verkar inte besvärad av den. Slickar inte på den. Hon får fortfarande smärtstillande.
 
Roxie
 
Prillan har fortfarande svårt att slappna av i vår närvaro. Hon har inga problem med de andra katterna. Hon sover tillsammans med Roxie, Freja och Flora. Hon leker inte. Hon försöker gömma sig när jag närmar sig och hon morrar lite försiktigt när jag kommer in i boxen. Det går att klappa henne, men hon ser väldigt äcklad ut. Hon tittar fram när jag kommer med blöt mat i alla fall. Ska försöka klura ut vad hon kan tycka är jätte gott. Räkor gick bra att äta, men det var inte så gott att jag vart en kul typ.
 
Prillan
 
_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670