Dagismamma

Jag provade med att stoppa in Spike, Smilla och Stinta till nya kattmamman Zabina. Jag tänkte att de kunde vara hos henne på dagen lika gärna som att de satt i Zelmas transportbur. De börjar få mycket spring i benen och vi vill inte att de springer runt på golvet i köket eftersom de fortfarande är känsliga för eventuell smitta. Kattmamman har varit inomhus och helt borta från andra katter under två månader, så hon är okej.

Zabina accepterade dem och hon la upp sig på sidan på en gång. Jag visade Spike vart man kunde tutta. Han fattade och tog för sig på en gång 🙂

Kattmamman

 

Zabinas egna ungar funderade på vilka de nya var som bara dök upp sådär.

Nya kattfamiljen
Nya kattfamiljen

 

Stinta var mer intresserad av maten till att börja med än av att tutta på mamma katt. Stinta är stor flicka nu!

Stinta

 

Jag var på returskänken på nu kvällen och pratade om katthemmet. Det var inte jätte många som kom, men de som hade kommit var väldigt intresserade och ställde många frågor. Vi fikade och diskuterade. Det var riktigt trevligt.

Jag fick 5 hg ekologiskt gräs med mig hem att prova att odla till katterna. De säljer gräset på returskänken och för varje såld påse så går 10 kr till katthemmet. Jag fick också en rolig prasslig lektunnel som såg ut som ett par byxor, men jag glömde så klart kvar dem när jag gick hem. Jag får hämta dem vid tillfälle.

Ordet har spridit sig!! Många har röstat och fortsatt med att värva röster till oss 🙂 Just nu ligger vi på tredje plats i tävlingen på Serla! Om du missat att rösta, så gå in och gör det. Vi har goda chanser att vinna 50 000 kr att bygga utegårdar för 🙂

Rösta här

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670