Det närmar sig…

Nu är det bara sju dagar kvar tills vi får veta vad Serla har beslutat. Det är riktigt nervöst!

Ann har varit här och lekt Lotta idag. Hon hann med att storstäda två bås ordentligt från topp till tå med rotborste medan jag målade i nian och i karantän. De andra katterna fick nöja sig med en vardagsstädning.

Vi hjälptes åt att ta bort stygn på de som kastrerades sist. Zabina bara kurrade. Nissa pratade hela tiden. Det var ingen lek med de blygare katterna kan jag säga. Elina, som jag trodde skulle vara värst, visade sig vara den lättaste och Mona, som jag trodde skulle vara den lättaste blev det en rejäl brottningsmatch med. Vi har en blyg katt kvar, Maja, men det blev så tumultartat när vi gjorde Mona att vi valde att vänta tills imorgon med Maja när alla lugnat ner sig igen.

Ann

 

En strykning med vitt i nian.

Box 9

 

En spackelomgång i karantän och senare lite slipning. Imorgon blir det en strykning färg. På torsdag kommer det nya katter som ska in.

Karantän

 

Jan har snickrat med dörren på box nio på eftermiddagen.

Jan

 

Jag har hunnit med att skapa ett litet klistermärke som ska gå till tryck på 1000 exemplar. Vi kommer att få betala 50 öre styck. Det är Ralle som representerar oss denna gång. Klistermärket kommer att bli 5 x 5 cm.

Sticker

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670