Eduardo och Tomas flyttar

Eduardo och Tomas har blivit adopterade idag. De flyttar tillsamman till ett hus på landet. De kommer kunna få gå ute längre fram när de vant sig. Det finns en kattvan hund i hushållet också.

Eduardo och Tomas

Även Lukas har blivit tingad. Han kommer att få flytta till en barnfamilj söder om Stockholm om en månad ungefär. De bor i ett radhus och det finns en katthona i hushållet.

Lukas

Ramon är inte nöjd med sin nya frisyr. Han känner sig naken. Han har gömt sig i ett gömme för att ingen ska få se honom.

Åker till veterinären med Jennifer. Hon vill inte äta eller dricka och har därför blivit uttorkad. Hon får extra vätska och antibiotika, så får vi se om hon mår bättre sen och får tillbaka aptiten.

Tre små kattungar runt fyra veckor hittades i ett stall bredvid sin döda mamma i Norra Nånö. Hon hade förmodligen blivit påkörd och fått livshotande skador, men hon hade lyckats släpa sig hem till sina ungar innan hon avled. Ungarna hittades av de som har stallet och de kom hit med dem. Jag kommer få leka amma igen. De är väldigt uttorkade, men är annars pigga och äter bra från flaskan.

Det är en tös, som får heta Alva. Den mörka har samma frisyr som Einstein och blev då en Albert och den vit-röda hanen blev en Allan.

Alva, Allan och Albert

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12