En extra gosig dag

Det gosas en del med en kurrande söt vit mamma. Har sett många rumpor i vädret både igår och idag. Tur att jag har monopol på kameran, så ingen fotade min rumpa 😉 Eftersom flera katter har flyttat på kort tid finns det mer tid över för gos än vanligt.

Upptäckte att en av de två honorna har börjat få gråa öron. Hon är inte riktigt helt vit heller på svansen. Det blir spännande att få se hur hon kommer bli när hon vuxit på sig lite.

Lotta gosar med Nova

Tim är åter på besök medan familjen ska åka på semester. Han är väldigt lik sin mamma, Tjejen.

Tim

Det gick så klart inte att bara åka vidare utan att få snacka lite med kattungarna, så det blev en hel del gos och bra barn träning för kattungarna. Kattungarna hade precis sovit, så de var inte sena med att svara och busa runt.

Arvid
Klara och Allan

En barnfamilj har idag varit och tittat på katterna här. De fastnade för Kakan. De blev alla väldigt förtjusta i henne. Hon är van vid hund, så det kommer gå bra eftersom familjen även har hund. Hon är nu tingad!

Kakan

På måndag kommer vi att få in två nya katter. Från olika håll. Det är honor. Vet inte så mycket om dem i nuläget. En är hemlös och har gått ute länge. Hon har stått på väntelistan sedan oktober. Hon har hela tiden fått mat av en familj. Den andra har också varit hemlös en längre tid. En kvinna har matat henne och kostat på kastrering bland annat med tanken att behålla henne, men hyresvärden gick inte med på det.