En händelserik dag

Det har varit full rulle från första minuten på morgonen när vi öppnade.

Jag åkte iväg med Johanna och Laila till Carl-Petter för att få dem kastrerade, så de kan flytta så snart som möjligt nu när de är tingade. Roxie skulle blivit den tredje honan och är också tingad, men jag plockade upp Dolly på vägen. Daltons syster, som adopterades tillsammans med stora snälla Zorro i slutet på sommaren. Dolly hade börjat löpa, så det var dags. Dolly fick ta Roxies plats. Allt gick jätte bra.

När vi kom tillbaka stod Veiron och Verner och väntade på mig för sitt återbesök för att kolla öronen igen. Allt såg bra ut under mikroskopet, så de är nu krypfria.

De små vita har lärt sig att klättra upp till mittengömmet 🙂

De små vita

 

Telefonen gick varm hela dagen, med allt från gratulationer till mig för utmärkelsen (jätte trevligt) till bokningar för kattvisningar (ännu trevligare).

Första visningen på eftermiddagen resulterade i att Lisa och Lotta blev tingade och kommer flytta till Vallentuna nästa vecka.

Lisa med nya matte

 
Sen har vi haft Linda här och volontärat och klappat katter 🙂

Sen fick vi in en stor maffig hane, som gått i ett sommarstugeområde i nästan två veckor. De två som är bofasta där hade inte sett katten tidigare och visste inte vem han kunde tillhöra. Han är kastrerad men inte id-märkt. Han är anmäld som upphittad till polisen och man har annonserat att man hittat honom. Det såg ut som att han har haft ett halsband på sig. Mycket social och trevlig kille i bra skick. Än så länge har vi inte fått napp på annonseringen.

Torsten

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12