En hel del nytt

Rambo blir omdöpt till Ramon istället.

Linnea och Jan har blivit förtjusta i varandra.

Jan och Linnea

Har fått höra från Sotis nya matte idag. Allt går jätte bra i nya hemmet. Han är super kelig och pratar. Matte tycker att han är mer som en hund och hänger med överallt. De hade varit ute i sele och koppel, men Sotis hade inte tyckt att det var någon jätte grej. Allt är ju så nytt ännu för honom. Vi saknar honom i alla fall.

Det går bra för Pepsi också. Hon är lite mer försiktig. Jag berättade att det var hon här också när hon först kom, men sedan när hon landat så blev allting bra. De var inte oroliga, utan hon skulle få mer tid.

Provexemplaret på almanackan kom idag!! Vi har suttit och läst och tittat och tyckt, för att allt ska bli bättre än bäst innan vi trycker många. Känns pirrigt eftersom jag måste lägga ut ganska mycket pengar för att kunna genomföra detta.

Har pratat med chefen på Granngården i Norrtälje om Kattens dag 27-28 november. De kommer att försöka hitta på något i butiken med fotograf m.m. och vi kommer att få stå med och visa upp vår verksamhet. Det hoppas jag kommer sprida ordet om vårt jobb till fler.

Fick en klätterställning donerad idag. Den fick komma in till kattungarna. De tyckte att den var jätte rolig!

Roligt och spännande!