En knubbig till

Benny är nu fem dagar gammal och även han som ensambarn är en rund och frodig liten krabat 🙂

Benny

  
Till och med tassarna är knubbiga. Snacka om att må bra!

Benny

 

Inka har blivit riktigt busig och nyfiken. Allt är spännande, men man måste tänka och titta lite först. En halv sekund. Vem kommer där?

Inka

  

Sen ska hon undersöka och busa runt. Det börjar därför bli lite svårt att fota henne, för hon sitter inte stilla tillräckligt länge.

Inka

   
Hon har börjat använda toaletten. Jag hittade små bäbislämningar idag 🙂

Inka

 

Neffi är super kelig som vanligt. Hon kråmar sig som bara den. Se mig, se mig!

Neffi

 

Jag stannade med henne en lång stund. Borstade och klappade, men jag var på min vakt att inte få en kärlekstugga igen… Två får räcka!

Hon är väldigt rund om magen, men den har inte blivit större tycker jag. Lite fluff kände jag på undersidan av magen idag, men det är så svårt att gissa om hon är dräktig eller inte. Alla är ju inte lika tydliga som Skorpan var med sin jätte mage eller Nova som det inte alls syntes på i stället.

Cecilia och Neffi

 

Tuborg är fortfarande inte helt bra i magen, men han ser mycket piggare ut än när han kom in. Han äter bra. Just nu står han på en id-kost.

Tuborg

 

Kattungen som gått bakom en klädbutik och en pub i centrala Sundbyberg sedan oktober kom in idag. Det ser ut att vara runt året. En blå sköldpadda. Lite blyg är hon och smutsig, men i bra skick i övrigt och trevlig. Inte id-märkt.

Nya katten

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12