En omställning

Tyger hade gömt sig under en fåtölj och ville inte komma fram sedan han kom hit igår, men vid 13-tiden hörde jag någon som jamade frågande. Jag gick och tittade och Tyger var då framme. Han ville ha sällskap, så han fick komma ut ett tag i köket. Han såg lite frågande ut, men sedan undersökte han allt…

Tyger

 

…När han tittat och nosat sig nöjd, så gick han in till sig självmant och lade sig till rätta i en av fåtöljerna.

Tyger

 

Barbro kom förbi vid 15-tiden. Hon var väldigt upprymd och förväntansfull att träffa Tyger. De fattade tycke för varandra och hon bestämde sig för att han skulle få flytta hem till henne. Hon ska ordna lite hemma, så på måndag kommer hon och hämtar honom.

Tyger och Barbro

 

Sneaky har slappnat av nu. Det är lite jobbigt att komma till en ny plats.

Sneaky

 

Harry har fortfarande inte setts till. Han har nu varit borta över en vecka. Ninni är helt i från sig. Jamar och jamar. Ninni har ju alltid bott i en större kattgrupp från det att hon föddes tills hon flyttade från katthemmet för fyra månader sedan. Hon har aldrig varit ensamkatt. Efter diskussion så kom vi fram till att kanske en ny katt kunde få henne att inte känna sig så ensam. Vi kom fram till att Mette skulle kunna vara den katten. Hon är trygg och lugn. Lite busig och också van att leva med andra katter. När Harry kommer tillbaka, så har han två tjejer som kan dyrka honom.

Mette

 

Idag fick inte Roland plats i den lilla, lilla korgen…

Roland, Lotta och Rose

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12