En rosa dröm

Idag har telefonen gått varm. Många som vill fråga om katter, boka tid för visningar, berätta om katter som de adopterat m.m. Jätte trevligt och härligt! Men kanske lite mycket när man är ensam. Jag hade skickat iväg Jan till veterinären med fyra honor som skulle kastreras, så jag får skylla mig själv att jag blev ensam med telefon och andra besök. Ja, helt ensam var jag inte. Jag hade Ann här som hjälpte mig att städa och den hjälpen kan jag säga är guld värd!

Gulli har varit frusen av sig. Inte bara för att hon är lite snorig, utan hon är det som person. Men det kanske är lite extra just nu för att hon är lite hängig. Vi har en värmeplatta som värms på med vissa timmars mellanrum och den ligger hon på så fort hon inte gör något annat.

Jag fick en idé på förmiddagen… Jag tog en frottéstrumpa och klippte av den. Gjorde hål för frambenen och sedan snabbt över huvudet på Gulli innan hon hann tänka. Jag tror faktiskt att hon blev riktigt nöjd. Sen blev hon ju otroligt söt på kuppen 😉

Trulls, Rottie och Gulli

 

Harrisson har blivit tingad 🙂

Harrisson

 

Elise är en ny försiktig Lillan. Elise kom till katthemmet 8/8. Det är knappt att man vet att hon finns. Hon är mjuk och snäll. Väldigt blyg så klart, men otroligt snäll med de andra katterna. Hon har tagit sig an flera kattungar (som nu är unga tonåringar). De får närhet och blir tvättade av henne.

Sakta men säkert, så börjar hon visa sig mer och mer för oss. En och en halv meter är okej om man står stilla. Sen blir det för läskigt och hon hoppar undan.

Elise

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670