Enzo och Nanna hälsar

Hej,
här kommer en hälsning från Enzo och Nanna som vi adopterade i september. De är nu ca 7 månader.

Allt har gått jättebra och vi är superglada över våra nya familjemedlemmar. Nu har även hunden Xenon accepterat att de hör till familjen och Enzo har förstått att han inte kommer att bli jagad VARJE gång han ser Xenon… Enzo fräser endast om Xenon försöker pussas på närmare avstånd än 1 dm, Nanna och Xenon är bästa vänner.

Det är livat värre här hemma, de ÄLSKAR duschen, duschar med oss, sover där och bär dit alla sina saker, samt våra kläder.

Annars är det toppen med olika garderober, olika lådor, rum, gömställen, leksaker och så MAT förstås.

De två är TOTALT olika. Enzo försiktig, tillbakadragen, vill vara på backen, låter Nanna gå före i allt, ligger gärna på rygg, men ej i knät, sitter ofta still och tittar och filosoferar, morrar och knorrar, MAT är det viktigaste i livet.

Nanna är totalt galen och vild, framåt, med överallt, helst i ansiktet eller inne i näsan, studsar fram, hoppar upp och vill vara högt, sover på bröstet och vill smita ut, biter hårt och anfaller, struntar helt i mat eller kattgodis. Hon är således smal och motoriskt skicklig, han tjock och klumpig…

Vi går ännu ut med dem i koppel lite då och då – detta är jätteläskigt! Men till våren ska de naturligtvis få springa fritt ute på tomt, åker och skog. Finns som tur är inte så många bilvägar här. Däremot är matte rädd för räv och lite annat…

Tack för fint julkort och tack för en otroligt fin verksamhet och TACK för våra två allra bästa kissar!

Enzo