Ett kort besök

Billy har blivit adopterad av en familj från Hallstavik. Han har bott på katthemmet i 4 dagar. Inte vår kortaste vistelse, men kort. Precis som förutspått.

Billy med nya lill-matte

 

Jan har börjat med att göra om nästa dörr i katteriet. Det var många som var väldigt nyfikna på vad han höll på med.

Pricken och Paradis

 

Jan har haft Ralle som arbetsledare hela eftermiddagen.

Ralle

 

Den nyinkomna hanen, Dexter, har vi lyckats identifiera. Han och hans syster blev omplacerade när matte skulle flytta. När de skulle tas in för att bli hämtade smet hanen och den nya ägaren skulle hämta honom vid ett senare tillfälle. Någon kommunikationsmiss har skett, som gjorde att katten blev kvar helt ensam. Nu när vi kontaktade den nya ägaren, så ville hon inte ha två katter längre. Dexter blir kvar hos oss och vi kommer att hitta ett nytt bra hem åt honom.

Dexter

  

Den misstänkt dräktiga honan blev infångad idag. Katten är utan tvekan rund, men jag säger inget förrän jag haft chans att känna och klämma på den. Katten är så grov i ansiktet att det känns mer rätt att det skulle vara en bastant hane. Det har perserns runda ögon. Just nu är den blyg och uppskakad. Jag får se om den tillåter mig att ta i den i morgon. Just nu är det värme och mat som gäller.

Senast inkomna katten

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670